Een geheime wapen voor Jordan Belfort

Dit 1e element dat je interessant vind juiste verslag, is een focus op een doel. “The only thing standing between you and your dream kan zijn the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it”, kan zijn een uitspraak betreffende hem die heel wat zegt. Hij bedoelt hiermee dat je alles, maar ook allemaal kan bereiken. Het enig wat aangaande belang kan zijn, is het jouw er alleen in gelooft. Het is ons mentaal ontwikkeling. Succes komt nooit aangewaaid, daar is hard voor gewerkt.

Een topman betreffende sanitairreus Grohe vertelt hoe hij alleen bij dit opstaan en ontbijt omgaat met drinkwater – en wat z’n favoriete douchekop is

Veel korte details in een film, bijvoorbeeld dit behouden met chimpansees en leeuwen op een werkvloer, zijn aangedikt voor ons filmplzier.

Betreffende ons opbrengst aangaande 294 miljoen dollar, was deze psychologische thriller tot meteen toe een best scorende film aangaande Scorsese.

Maar bestaan onbetwiste favoriet waren een Quaaludes. Die drugs ogen nu in het bijzonder vertrouwd als een pilletjes die Bill Cosby in drankjes stopte om nietsvermoedende ladies te verkrachten.

Bestaan autobiografie, die zich laat bekijken ingeval ons opwindende roman, verschijnt in veertig landen in vertaling en kan zijn verfilmd door topregisseur Martin Scorsese.

De enig persoon die hem ons ‘wolf’ noemde, was Belfort zelf toentertijd hij in 2007 zijn memoir schreef. Een bijnamen die deze wél had ten tijde aangaande bestaan beurszwendel waren Jordy, boss en crook. 

Belfort was gek op drugs. In ons quote zei deze heb je het deze in overvloed drugs bezit volbracht om een land indien Guatemala te verdoven. Een beursbengel zou leven op ons dieet met wiet, cocaïne, morfine, Adderall, Xanax en drank.

Deze doet exact identiek en een pen is afgepakt. Dit herhaalt zichzelf veel keren. Wat Jordan Belfort deze cursisten gaat leren kan zijn teneinde ook niet in productvoordelen te kletsen, maar om een belangstelling naar een pen te creëren. Deze leert ze teneinde anders te overwegen. De wolf zou vragen:”Write down your name”. De cursist zal antwoorden: “Ok, but I don’t have a pen”. Belfort zegt: “Well here is one, you can buy it”.

De verkoop van een filmrechten en reserveren tezamen met seminars zoals in een Rai afleveren Belfort, naar eigen zeggen, miljoenen op. Op zijn Facebook-website vertelt deze in december 2013 dat hij weet dit geld dat deze meteen verdient aan zijn slachtoffers geeft.

In een romantiek van een Rai gaat hij ons lezing geven over ondernemerschap en bestaan luisteraars vertellen hoe ze ons nul aan hun vermogen mogen toevoegen. Nieuwsgierig? Dan bezit u geluk, aangezien een stormloop op de kaarten lijkt uit te blijven.

Immers bezit deze heb je lilliputters uitgenodigd op ons feestje, welke hij naar eigen zeggen ‘goed heeft behandeld.’ 

Daarom de titel penny stocks. Maar goed, een commissie, ofwel de beloning welke het een handelaar opleverde teneinde dergelijke aandelen te verkopen, bedroeg 50%. Een wolf kan zijn er steenrijk mee geworden. In het artikel lees jouw hoe Jorden Belfort het deed. De wolf bezit 2 spullen die ik interessant vind teneinde met jouw te delen. Hij had ons doel en ons systeem.

Betreffende bestaan mentor Mark Hanna leert hij een modus operandi (‘high pressure is a must in this business. People don’t buy stock; it gets sold to them,’ schrijft Belfort in bestaan boek) en leert hij verscheidene manieren teneinde de spanning eraf te halen door remedie betreffende drugs, masturberen en/ofwel prostituees die overeenkomstig Hanna essentieel zijn teneinde een hectiek betreffende een handelsvloer te overleven. Na 6 maanden beleeft Belfort zijn allereerste officiële werkdag, maar het valt samen betreffende de datum 19 oktober 1987, lekkerder bekend tussen de benaming Black Monday, een beurskrach die het eindpunt betekende aangaande bestaan chef L.F. Rothschild. Belfort belandt vervolgens in een zo goed als ongereguleerde penny-stock verkoop en start zijn persoonlijk handelshuis Stratton Oakmont. Aan de aanbodzijde: aandelen in dit 5 dollar-segment. Met de vraagzijde: vermogende Amerikanen, zegmaar de one-percent-club. Belfort vond ons gat in de markt, harkte torenhoge commissies binnen en breidde fanatiek bestaan team van handelaren uit. Hij werden onopzettelijk in het zadel geholpen door ons vernietigend artikel in Forbes waarin deze de bijnaam The Wolf ofwel Wall Street kreeg toegedicht. Dit neveneffect ervan was dat nieuwe Jordan Belfort recruten zichzelf massaal aandienden teneinde een ‘Strattonite’ te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *